Leverantörer

Hellekis Trädgårdscafé och Kök


Begstrands kafferosteri


Ett ”gourmet rosteri” med dubbelcertifiering, dvs både Krav och Fairtrade. Bönorna odlas långt ifrån gifter och med varsam hand av människor som har det bra. Hos oss kan ni få detta kaffe serverat som bryggkaffe där symfonin av smaker kommer fram på allra bästa sätt och enligt den gamla svenska kaffetraditionen.

Kullans lycka


Korven på våra smörgåsar och i vår mat kommer från får uppväxta på en mindre gård där helhetstänkandet är viktigt. Hela vägen från det att fåren föds och växer upp till det att de slaktas och förädlas tas fåren omsorgsfullt och respektfullt om hand.

Bramleys


Bramleys är i grunden ett litet musteri där produkterna som används är uteslutande ekologiska och från lokal odling. Äppelmusten med smak av Kinnekulle och Mösseberg, där äppelträden alltid har haft sina rötter, är lika god att dricka rakt av som att njuta till måltiden. Det flytande äpplet har sin alldeles speciella jordmånskaraktär.

Skeby Energi


Kallpressad rapsolja från Skeby i Västra Götaland. En ren naturprodukt som utvinns genom skonsam pressning under låg temperatur.

Vi använder denna fantastiska rapsolja till allt från bröd och bakverk till sallader och soppor. Men du kan också hitta den på hyllan och köpa med dig hem.

Fröslunda Ägg


Lyckliga burhöns!

Hönorna äter foder som odlats på gården och de värper stora fina ägg. Dessa ägg penslar vi våra goda bullar med och använder till de verse olika bakverk. Du kan även köpa dem styckvis eller varför inte ett helt flak?

Instagram

 Tel: 0510-54 41 00

 Hellekis trädgårdscafe och Kök

533 94 Hällekis

Copyright @ All Rights Reserved